Mejl
LösenordGlömt?
Lanka G.

Lanka G.

Stockholm30 y20 y av erfarenhet100-600 SEK för en h

Hej,

Jag heter Lanka, en 29-årig passionerad hundälskare som håller på med min masterexamen på KTH i Stockholm. Jag har nyligen flyttat till Sverige och bor nu på Malvinas Väg i Stockholm och lämnar efter mig mina två älskade hundar i mitt hemland. Jag märker att jag hela tiden saknar deras närvaro.

Min kärlek till hundar känner inga gränser, och denna djupa tillgivenhet för våra fyrbenta vänner har lämnat ett tomrum i mitt hjärta. Det är därför jag aktivt söker möjligheter att ta hand om hundar här i Sverige, inte bara för att fylla tomrummet utan också för att dela den överflödande kärleken i mitt hjärta. Jag är ivrig att ge dem samma kärlek och omsorg som jag skulle ge till mina egna husdjur.

Var säker, dina hundar kommer att få den största omsorgen och tillgivenhet. Om du letar efter en omtänksam och ansvarsfull djurvakt är jag här för att ge den kärleksfulla beröring dina hundar behöver. Låt oss tillsammans se till att deras dagar är fyllda av lycka och tröst, samtidigt som jag finner tröst i deras sällskap.

Varma hälsningar,
Lanka

Telefonnummer: Endast synligt för medlemmar

FacebookInstagram

0 rekommenderas
Jobb

Tid: Individuell överenskommelse (kan börja direkt)

Betala: 100-600 SEK för en h

Erfarenhet: 20 y

Husdjursvakt

Husdjur

  1. Hundar (1)

  2. Katter

  3. Fåglar

  4. Gnagare

  5. Reptiler

 

Hund storlek

  1. Små, upp till 10 kg

  2. Mellan, 10-20 kg

  3. Stora, 20-40 kg

  4. Väldigt stora, över 40 kg

Utbildning

Universitet

Institution: KTH Royal Institute of Technology

Inriktning: Architecture

Språk : Engelska